Smartphone

LG uimește cu modelul Doubleplay de care se știa că se află în fază de dezvoltare de ceva timp. Tastatura culisantă de tip qwerty este ușor înghesuită ca să facă loc unui al doilea ecran touch.

Va fi interesant și cât de util este al doilea display, cum se va descurca și ca autonomie. Telefoanele Android consumă bateria în ritm accelerat și cu un singur display și aici mă refer chiar și la modelele care nu au o putere foarte mare, în genul LG Optimus One.

Display-ul principal are o rezoluție de 320×480 pixeli, camera foto are un senzor de 5 Megapixeli și presupun că procesorul nu va trece de 1 GHz în cel mai bun caz. Rulează Android 2.3 Gingerbread.

Via: intomobile.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.