Hardware

O veste neaşteptată vine din Coreea de Sud, acolo unde divizia LG Electronics ce se ocupă de producţia de telefoane inteligente se află în discuţii cu producătorul chinez BOE Display pentru a-i furniza ecrane pe viitoarele smartphone-uri LG.

Până acum LG Electronics a utilizat ecrane de la divizia proprie LG Display, însă preţul acestora, cât şi capacitatea de producţie limitată, îi obligă oarecum să schimbe lucrurile din mers. Este posibil ca această schimbare de furnizor să se realizeze doar pentru device-uri de buget şi mid-range, cele high-end urmând a fi echipate cu cele mai reprezentative ecrane OLED LG.

Cei de la BOE Display cresc într-un ritm galopant, unele zvonuri susţinând chiar că într-un viitor nu foarte îndepărtat acest producător va deveni furnizor de ecrane pentru Apple. Compania chineză a investit foarte mult în liniile de producţie, în cercetare-dezvoltare, iar rezultate se văd. De curând vă scriam că BOE Display a dezvoltat un ecran LCD capabil să suporte cititor de amprentă.

Sursa: oled-info.com

Categorii: hardwarelg

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.