Telefoane Mobile

LG F60 a intrat în magazinul online al operatorului telecom autohton. Prețul său se ridică la 147 euro fără semnarea unui contract (aprox. 650 lei). Ajunge la 29 euro cu Cangur 16 / 16 euro pe lună, 500 de minute naționale și internaționale pe fix și mobil, NELIMITAT la minute și SMS-uri în rețea, NELIMITAT la SMS-uri naționale, 1 GB trafic de date la viteze 4G, 10 GB spațiu de stocare, apeluri și mesaje gratuite prin aplicația Libon.

Detalii hardware pentru LG F60:

– display IPS de 4.5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor Qualcomm quad-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;

– Android 4.4.2 KitKat;

– 4G cu viteze în download de până la 100 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS, radio FM cu RDS;

– 5 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;

– baterie de 2100 mAh, 10.6 mm grosime.

Este un smartphone de luat în calcul pentru cei interesați de tehnologia 4G la un preț cât mai mic și doresc un telefon fabricat de un brand A-list, un device care concurează cu alte modele catalogate B-list din punct de vedere al companiilor ce le comercializează.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.