Smartphone

LG a început a oferi update-ul la Android 4.4.2 KitKat pentru smartphone-ul său curbat. Mai multe detalii legate de LG G Flex găsiți într-un articol dedicat. Au reușit să livreze update-ul de software mai repede decât s-a pronosticat inițial de către compania sud-coreeană.

Android 4.4.2 KitKat aduce câteva elemente noi. Printre acestea se remarcă LG Knock Code, îmbunătățiri pentru Bluetooth Car-Kit. Nu ar integra și filmarea 4K cum se discuta în urmă cu câteva zile. Mă aștept ca 4K-ul să fie adus de un alt update software pe partea de firmware.

Nu știu dacă update-ul la Android 4.4.2 pentru LG G Flex a ajuns și în țara noastră. Ar fi ok o confirmare / infirmare din partea unui posesor de G Flex. Nici la telefoanele achiziționate din oferta operatorilor telecom nu cred că se face procesul de update software.

Sursa: LGmobile.co.kr

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.