Software

LG pregătește lansarea update-ului la Android 5.0 Lollipop pentru LG G Pad 7.0, 8.0 și 10.1. Sunt comercializate și în țara noastră, iar LG G Pad 7.0 ajunsese la un moment dat a fi oferită alături de un LG G 3 în vara lui 2014. 

5.0 Lollipop urmează a fi disponibil începând cu 12 aprilie. Vă dați seama că nu dintr-o dată pe toate piețe, ci treptat și în câteva zile ar trebui să ajungă la orice posesor de LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 și LG G Pad 10.1.

LG a promis că va oferi update-ul și spre download pe site-ul său, pentru cei care nu doresc să aștepte și doresc a rula o versiune mai nouă de Android pe tableta personală.

Nu am găsit detalii legat de noutățile pe care LG le-a pus pe 5.0 Lollipop, pe lângă ceea ce oferă Google by default.

Sursa: AndroidCentral.com

Categorii: androidtablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.