Hardware

Moto 360 și LG G Watch vor fi printre primele ceasuri inteligente cu Android Wear. LG are un parteneriat de durată cu Google și aici m-aș referi la smartphone-urile LG Nexus 4, LG Nexus 5, tableta LG G Pad 8.3 în ediția Google Play și se spune că LG Nexus 6 ar urma să fie fabricat de către compania sud-coreeană.

Declarații oficiale:

Oportunitatea de a lucra cu Google pentru a realiza LG G Watch a fost ocazia perfectă pentru LG de a renunţa la orice barieră atât în ceea ce priveşte design-ul, cât şi partea tehnică şi de realizare a dispozitivului“, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Cu LG G Watch, LG continuă să îşi mențină standardele ridicate stabilite anterior în domeniul dispozitivelor ce pot fi purtate de consumatori, prin realizarea primului telefon-ceas 3G cu ecran tactil în 2009 și  Prada Link în 2008. Suntem încrezători că un dispozitiv bine conceput are potenţialul de a domina piaţa de produse portabile smart.”

 Detaliile hardware, prețul și disponibilitatea urmează a fi oferite în lunile următoare.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.