Accesorii inteligente

LG G Watch a primit datele hardware complete în cadrul Google I/O ediția. Tot acolo a fost anunțat și debutul său comercial, prima dată prin intermediul Play Store.

Specificații complete pentru LG G Watch:

– display IPS de 1.65 inch cu rezoluție 280×280 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare;

– Android Wear și compatibil cu device-uri ce rulează de la Android 4.3 Jelly Bean în sus;

– bluetooth 4.0;

– baterie de 400 mAh, 63 gr. și 9.95 mm grosime.

Update: Preț de 229 dolari în Play Store, pentru SUA și livrările încep din 8 iulie.

LG-G-Watch-3-300x300

Respectă standardele IP67 și nu se teme de contactul cu apa și praful. Rezistă la adâncimea de 1 metru până la 30 de minute. Poate fi personalizat cu orice curea de ceas pe 22 mm existentă pe piață și nu necesită accesorii dedicate din acest punct de vedere. Include accelerometru, compas etc.

Sosește în două variante: White Gold și Titanium Black. În SUA urmează să sosească și în oferta unui operator telecom. Mă aștept să-l avem din această vară și în țara noastră. Am rămas uimit de faptul că încorporează un CPU atât de puternic pentru un ceas inteligent. O să fac update în articol din momentul în care-l găsesc listat în Play Store. Măcar ca idee să vedeți prețurile afișate în SUA sau unele state din vestul Europei.

Sursa: LG.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.