Telefoane Mobile

Orange a fost primul operator telecom ce a listat LG G3 în magazinul său online. Între timp și Vodafone a ajuns a vinde LG G3-ul (varianta mai puternică cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare). Majoritate magazinelor online comercializează LG G3-ul cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare.

Culmea este că Vodafone la versiunea mai puternică are preț mai bun decât costurile practicate la concurență pentru modelul mai slab pe partea hardware.

LG G3 – 569 euro fără semnarea unui contract.

1 euro cu Red 59 pe doi ani de zile / 59 euro, NELIMITAT la minute și SMS-uri în orice rețea, 2000 de minute internaționale pe fix și mobil în roaming, 6 GB trafic de date, 50 GB în Vodafone Cloud, muzică nelimitată cu Zonga pe 2 ani de zile, Seenow activat pe 2 ani + asigurare mobilă.

Mai multe detalii legate de LG G3 găsiți într-un articol cu primele impresii formate de smartphone-ul sud-coreean.

Update: Stocul a fost deja epuizat. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.