Telefoane Mobile

Atât de multe informaţii despre un smartphone înainte de lansare nu cred că am mai văzut vreodată. Se ştie aproape tot, de la design până la hardware. Mai lipseau două lucruri din acest puzzle, iar acestea erau preţul şi disponibilitatea la comandă. Dacă despre disponibilitatea la comandă se spune că aceasta va fi luna iunie la nivel internaţional, despre preţ nu ştiam nimic. Cu toate acestea, în acest weekend, un retailer sud-coreean a dezvăluit faptul că noul smartphone LG F400L (G3) va avea un preţ de pornire de aproximativ 630 dolari.

LG G3 va avea în dotare tot ce este mai nou tehnologic la ora actuală la nivelul platformelor mobile. Mai exact, va dispune de un display de 5.5 inci cu o rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) cu o densitate a pixelilor de 534 ppi, 3 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă + suport pentru card microSD, procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, cameră foto de 13 megapixeli ce poate filma în format 4K şi Android 4.4 KitKat. În plus, noul flagship LG va avea o baterie de 3.000 mAh ce poate fi înlăturată.

A mai rămas o singură zi până când vom afla oficial toate detaliile noului LG G3.

retailer2retailer

Sursa: mylgphones.com

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.