Smartphone

Mai sunt 11 zile până când se va lansa noul flagship al celor de la LG. Cu toate acestea, cumulând toate informaţiile neoficiale disponibile în blogosfera internaţională la ora aceasta, suntem în măsură să va prezentăm toate detaliile despre noul smartphone LG G3.

La nivel hardware, LG G3 va avea în dotare tot ce este mai nou tehnologic la ora actuală la nivelul platformelor mobile. Mai exact, va dispune de un display de 5.5 inci cu o rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) cu o densitate a pixelilor de 534 ppi, 3 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă + suport pentru card microSD, procesor quad-core Snapdragon 805 tactat la 3 GHz, cameră foto de 13 megapixeli ce poate filma în format 4K şi Android 4.4 KitKat.

Se pare că va exista şi o variantă mai ieftină a device-ului ce va avea aceleaşi componente hardware, cu excepţia memorie RAM care va avea doar 2GB şi a memoriei interne de doar 16 GB. Despre această variantă nu ştim sigur dacă va exista cu adevărat.

LG G3 b

Din punct de vedere al design-ului, LG G3 arată în mare fel. Datorită numeroaselor scăpări pe internet, dar şi a teaser-ului lansat de sud-coreeni (vezi video), profesioniştii de la phonearena.com au fost în stare să ne prezinte imagini complete cu noul smartphone LG. Acesta se pare că va avea o carcasă dintr-un material de plastic care va imita aproape de perfecţiune metalul prelucrat. LG G3 va fi disponibil în 3 variante de culori: alb, negru şi auriu.

Deşi nu v-am menţionat, consider că pentru un smartphone de asemenea anvergură nu mai este cazul să detaliem dotările de la nivelul conectivităţii sau de faptul că va fi rezistent la apă şi la praf.

În final, nu ne mai rămâne decât să aşteptăm lansarea oficială din 27 mai care să confirme toate aceste informaţii neoficiale şi desigur să vedem disponibilitatea la nivel internaţional şi preţul de comercializare. La cum arată şi la ce dotări hardware are, dacă va avea un preţ de pornire decent îl văd de acum ca pe un mare hit de vânzări.LG G3 e

LG G3LG G3 a