Smartphone

Trebuie să explic alegerea făcută pentru titlu. LG G6 îl consider a fi primul flagship din 2017 al cărui preț a coborât drastic în doar câteva luni de la debutul comercial. 

A venit pe la 3200 lei, iar acum îl găsiți pe la diverse magazine online și la 2399 lei. Da, nu pe canal oficial. Sunt shop-uri în genul TelefonulTau.eu, MobileShop ce îl aduc pe LG G6 la prețul menționat.

Cu 200 lei în plus, pe la 2599 lei îl găsiți la Cel.ro, MarketOnline etc. eMAG îl afișează la 2645 lei. Presupun că în cazul de față este import oficial, cu garanție de la LG România și toate cele ( atât la eMAG, cât și la Cel.ro etc).

Ce-l trage pe LG G6 în jos în lupta cu flagship-urile Android?

Cel puțin la prima vedere sunt două elemente:

  • procesor învechit – Qualcomm Snapdragon 821 când majoritatea au trecut pe Snapdragon 835;
  • 32 GB stocare, când iarăși majoritatea s-a dus spre 64 GB stocare.

Aș mai adăuga și faptul că LG nu prea mai are tracțiunea și încrederea clienților din România și nu numai. Pur și simplu, le lipsește acel je ne sais quoi. Pe de altă parte, cei dorinici de un best-buy au o alternativă interesantă. Aș face pariu că la sfârșitul acestui anotimp îl găsim sub pragul a 2000 de lei.

Mai multe detalii în materialul de tip hands-on de la MWC Barcelona 2017:

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.