LG Gram a fost testat pe Gadget.ro, iar detaliile complete le-ați găsit aici. Planurile companiei sud-coreene nu se opresc aici, iar în 2022 intră pe segmentul notebook-urilor de gaming prin LG UltraGear 17G90Q.

Am extras câteva din specificațiile sale:

  • display IPS de 17.3 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, rată de refresh la 300Hz, timp de răspuns de 1 ms și acoperire de 99% în sRGB;
  • procesor Intel Tiger Lake -H din a 11-a generație, 16 / 32 GB memorie RAM de tip DDR4, stocare de până la 1 TB pe NVMe M.2 (două sloturi M.2 NVMe integrate);
  • placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q;
  • Wi-Fi 6E cu Intel Killer Wireless, difuzoare stereo cu DTS X Ultra 4 X 2W RMS , sistem de răcire cu cameră de vapori, 1 x UB 4 Gen 3.2 Type-C cu USB-PD și Thunderbolt 4, 1 x USB 3.2 Type-C, 2 x USB 3.2, jack de 3.5 mm, HDMI, port Ethernet, slot pentru cardurile microSD, DC-in pentru alimentarea cu energie electrică, cititor de amprentă integrat în butonul de pornire, tastatură iluminată RGB;
  • baterie de 93Wh, 2.64 kg și talie de până la 21.4 mm;

Au adus și un software denumit UltraGear Studio pentru a controla performanța sistemului, iluminarea RGB / tastă și viteza fantelor de răcire.

Este clar o propunere din segmentul premium, dar bănuiesc că nu se vor opri aici și vor dezvolta o întreagă gamă de produse, pe lângă zona high-end să intre cu laptopuri de gaming și pe mid-range etc.

Debutează în Coreea de Sud și SUA din prima parte a lui 2022, iar intrarea și spre alte piețe este așteptată să vină ulterior.

Sursa: LGnewsroom.com

Categorii: lgnotebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.