Audio

LG a lansat comercial un device inedit şi anume o boxă care levitează. Spun comercial pentru că terminalul a fost anunţat oficial în luna ianuarie în cadrul CES 2017, însă de atunci şi până în această toamnă nu au mai fost prezentate informaţii legate de acest produs.

Boxa se numeşte LG PJ9 şi va costa în Coreea de Sud aproximativ 327 dolari. Gadget-ul este format din boxa propriu-zisă care levitează prin intermediul tehnologiei magnetice şi staţia de andocare cu rol de subwoofer şi încărcător. LG PJ9 oferă sunete cu acoperire la 360 de grade, are certificare IPX7 pentru rezistenţă la apă, iar bateria încorporată este suficientă pentru maxim 10 ore de levitaţie. Când acumulatorul rămâne fără energie, boxa coboară pe staţia de andocare, porneşte procesul de încărcare şi continuă redarea de muzică fără întreruperi.

LG PJ9 include şi bluetooth pentru o conectare rapidă cu alte device-uri, iar dacă printre voi există curioşi, se pare că boxa va fi comercializată şi în Europa până la sfârşitul acestui an.

Sursa: gadgetzone.ro

Categorii: audiolg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.