Software

Veste bună pentru cei ce folosesc un LG Nexus 4, a primit update OTA la Android 5.1 Lollipop. Și vorbim de un smartphone lansat în 2012. 

Update-ul are puțin peste 170 MB și aduce cel mai nou software al companiei americane. Printre noutățile aduse de 5.1 Lollipop:

– noua zonă de notificări ce permite conectarea la o rețea Wi-Fi sau un dispozitiv bluetooth fără a intra în meniul cu setările propriu-zise;

– activarea / dezactivarea notificărilor oferite de aplicații din lista dedicată;

– Device Protection ce permite localizarea telefonului în situațiile în care a fost furat sau pierdut, resetarea la datele din fabrică implică și logarea cu datele posesorului de drept;

– apelurile de voce cu tehnologia HD Voice.

Am folosit LG Nexus 4 pentru 1 an și jumătate, un smartphone cu un design plăcut și o experiență de utilizare situată la un nivel superior. Android 5.1 Lollipop îl face și mai atractiv.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.