Software

Veste bună pentru cei ce folosesc un LG Nexus 4, a primit update OTA la Android 5.1 Lollipop. Și vorbim de un smartphone lansat în 2012. 

Update-ul are puțin peste 170 MB și aduce cel mai nou software al companiei americane. Printre noutățile aduse de 5.1 Lollipop:

– noua zonă de notificări ce permite conectarea la o rețea Wi-Fi sau un dispozitiv bluetooth fără a intra în meniul cu setările propriu-zise;

– activarea / dezactivarea notificărilor oferite de aplicații din lista dedicată;

– Device Protection ce permite localizarea telefonului în situațiile în care a fost furat sau pierdut, resetarea la datele din fabrică implică și logarea cu datele posesorului de drept;

– apelurile de voce cu tehnologia HD Voice.

Am folosit LG Nexus 4 pentru 1 an și jumătate, un smartphone cu un design plăcut și o experiență de utilizare situată la un nivel superior. Android 5.1 Lollipop îl face și mai atractiv.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.