Telefoane Mobile

LG G4 este cel mai aşteptat smartphone la sfârşit de aprilie, iar sud-coreenii încearcă să profite la maxim de promovarea oferită în dot com. Zilnic apar informaţii oficiale sau neoficiale care aduc LG G4 pe primele pagini ale site-urilor de specialitate.

Ultima informaţie vine din Coreea de Sud, unde se pare că cei care vor achizitiona noul device LG până pe data de 31 mai vor beneficia de două bonusuri consistente: timp de 1 an de zile vor beneficia gratuit de schimbarea display-ului în cazul în care acesta se fisurează sau se sparge (o singură schimbare), iar la cumpărarea device-ului din magazinele partenere LG se va oferi gratuit şi un card microSD de 64 GB.

LG G4

LG nu a confirmat/infirmat dacă aceste bonusuri vor fi acordate doar în Coreea de Sud, însă conform istoricului de la LG G3 cred că sunt şanse foarte mari să fie oferite şi în România. Lansarea oficială a smartphone-ului LG G4 se va realiza pe data de 28 aprilie într-un eveniment dedicat organizat la New York.

LG G4 folosește un display IPS Quantum de 5.5 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, cameră de 16 Megapixeli cu F/1.8, baterie de 3000 mAh ce poate fi scoasă din locașul său, slot pentru card microSD etc.

LG-G4-8

Sursa: social.lge.co.kr

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.