Smartphone

Și coboară sub 2.000 de lei. Acum câteva săptămâni raportat cel mai mic preț în jurul a 2.200 de lei și în mai puțin de o lună a coborât destul de serios. LG vinde la fel de ieftin și un alt dual core LG Optimus 2X.

LG Optimus 3D – 1.849 lei;

LG Optimus 2X – 1.628 lei.

Ambele au ecran de peste 4 inch, procesoare dual-core și 512 MB RAM și 8 GB spațiu de stocare. Rulează Android 2.2 FroYo și s-a promis update la Gingerbread care conform zvonurilor din piață ar trebui să vină până la sfârșitul lui septembrie. Împărtășesc și rezoluția de 480×800 pixeli. Diferă tehnologia din spatele display-urilor: IPS LCD la Optimus 2X și 3D LCD la Optimus 3D.

LG Optimus 3D dispune de două camere foto de 5 Megapixeli capabile să filmeze 3D la rezoluție HD și full HD în 2D. Imaginile captate stereoscopic sunt la 5 Megapixeli. LG Optimus 2X aduce un senzor de 8 Megapixeli capabil să filmeze full HD ca și smartphone-urile rivale: SGS II și HTC Sensation.

Și la nivel de GPU diferă: PowerVR SGX540 la telefonul 3D și ULP GeForce GPU la Optimus 2X dezvoltat pe Tegra 2.

Normal că fiecare dintre ele vine cu 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, bluetooth.

Bateriile sunt de 1.500 mAh.

Sunt mai ieftine decât concurența și printre puținele din zona de top care mai aduc 2.2 FroYo. Culmea este că LG a portat 2.3 Gingerbread pe Optimus One care are un hardware cu mult inferior. În viitorul apropiat vor trece la 2.3 Gingerbread, iar telefoanele noi lansate vor ajunge a rula Android Ice Cream Sandwich. Nexus Prime este așteptat în octombrie 2011.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.