Smartphone

Zilele acestea testez LG Optimus G cu o cartelă SIM ce permite conexiune 4G / LTE de la Orange. Este noul vârf de gamă pe piața locală. Același rol l-a avut LG Optimus 4X HD  în 2012.

Debuta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich și în cele din urmă primește 4.1.1 Jelly Bean. Aș zice că s-au mișcat destul de greu. Samsung Galaxy S III, HTC One X și multe alte telefoane lansate în 2012 au trecut pe 4.1 Jelly Bean.

Update-ul este lansat treptat pe diferite piețe și se face via OTA. Am înțeles că în majoritatea statelor europene este disponibil. Dacă dețineți un LG Optimus 4X HD ar fi perfect dacă ați posta un comentariu care să confirme / infirme.

Sursa: Smartphenom.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.