V-am scris de Motorola Defy pe care îl găsiţi în oferta celor de la Cosmote în lanţurile de magazine ale Germanos sau Internity. Chiar am asistat la despachetarea unui Defy la Internity şi singurul android phone pe care îl mai aveau era Galaxy S. Nu ştia tipul de acolo prea multe despre Defy, dar am avut eu grijă să îi spun detaliile tehnice. L-am şi butonat puţin şi ecranul se vede superb. A pornit un pic mai greu, dar vorbim de un handset proaspăt scos din cutie cu toate abţibildurile pe el. Costă în jur de 200 lei cu un anumit abonament din oferta operatorului Cosmote. Fără semnarea unui contract este în jur de 1100 – 1200 lei. 

Date tehnice Motorola Defy:
– ecran de 3,7 inch touchscreen cu rezoluţie 480×854 pixeli şi 16,7 milioane culori cu gorilla glass ce împiedică  zgârieturile premature ale displayului, interfaţa MOTOBLUR UI;
– procesor de 800 Mhz, 512 Mb RAM, 2 Gb ROM, microSD de până la 32 Gb, sistem de operare Android 2.1;
– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 2.1, 3G cu transfer de date la viteze de 7,2 mbps via HSDPA, GPS şi suport pentru a-GPS, microUSB, DLNA;
– cameră foto de 5 Megapixeli  cu autofocus şi blitz;
– jack de 3,5 mm, radio FM stereo cu RDS;
– baterie de 1540 mAh 118 grame, 13.4 mm grosime. 
Orange se pare că nu vrea să se încheie această iarnă fără noutăţi de mare angajament. Pe lângă Defy aduc un smartphone foarte puternic de la LG – Optimus Black care în opinia mea este un contracandidat direct pentru Nexus S, Galaxy S sau Xperia Arc.
– ecran de 4 inch, nova display, 16,7 milioane culori;
– procesor de 1 Ghz, 512 Mb RAM, Android 2.2 FroYo;
– Wi-Fi, cameră foto ce înregistrează hd, bluetooth, 3G, GPS;
– baterie de 1500 mAh, 109 grame, grosime între 6 şi 9,2 mm.
via mobilissimo, sursa imagine: inspectorgadget.info

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.