Smartphone

Orange România va avea LG Optimus G în oferta sa. Au trimis un comunicat de presă din care se pot calcula și costurile de achiziție: 189 euro cu Panteră 39 / 39 euro pe lună, 3000 de minute sau sms-uri în rețea, 300 minute naționale și internaționale către fix, internet pe mobil nelimitat, 300 de SMS-uri naționale.

Ce oferă LG Optimus G?

Smartphone
Date tehnice
LG Optimus G
Ecran True HD-IPS+ LCD de 4.7 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli
Procesor Qualcomm Snpadragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz Krait
Memorie 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD
GPU Adreno 320
Sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și update la Android 4.1.1 Jelly Bean
Conectivitate 4G / LTE, 3G, Wi-Fi, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video 13 Megapixeli
Baterie 2100 mAh
Greutate 145 gr.

Iese în evidență printr-un display de calitate, hardware destul de puternic, conectivitate 4G. Poate ne va sosi și la review. Atunci vor fi mai multe informații legate de experiența oferită de acest smartphone al companiei sud-coreene. Va fi vârful lor de gamă până la debutul de peste câteva luni al lui LG Optimus G Pro.

lg-optimus-g-lansare-seoul-coreea

 

Update: LG a trimis o invitație de presă pentru săptămâna viitoare. Presupun că atunci se va organiza un eveniment de presă vis-a-vis de LG Optimus G. 

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.