Telefoane Mobile

LG ar avea în pregătire un smartphone de top poziționat peste LG Optimus G și sub LG Optimus G Pro / cel puțin ca și mărime a display-ului. Un site tech din Grecia susține că viitorul smartphone sud-coreean ar integra un display de 5.2 inch cu tehnologie IPS, 1920×1080 pixeli, 423 ppi.

Pe partea foto s-ar fi ales un senzor foto de 13 Megapixeli cu stabilizare de imagine de tip OIS / Optical Image Stabilization. Restul specificațiilor hardware: procesor Qualcomm Snapdragon 800 + Adreno 330 GPU, 2 sau 3 GB memorie RAM.

Se mai spune că LG Optimus G2 ar include tehnologie pentru recunoașterea amprentelor. Și la noul iPhone cât și la viitoarele telefoane din seria GALAXY de la Samsung se vehiculează cititorul de amprente. Sunt destul de pesimist și nu cred că vom vedea astfel de tehnologii implementate pe un smartphone. Pe de altă parte ar fi o metodă prin care dacă smartphone-ul este furat devine cu adevărat doar o bucată de metal și sticlă fără acces la fișierele și aplicațiile instalate.

Sursa: Techblog.gr

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.