Telefoane Mobile

LG a prezentat un nou smartphone low-cost cu Android pe post de sistem de operare. Se numește LG Optimus L4 II și unul dintre principalele sale atuuri va fi prețul de comercializare.

Integrează un display IPS de 3.8 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, procesor single core la 1 GHz de la MediaTek, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD de până la 32 GB. Rulează Android 4.1.2 Jelly Bean.

Pe partea de conectivitate plusează cu 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, radio FM. Camera foto principală este de 3.15 Megapixeli cu LED flash, geo-tagging. Bateria lui LG Optimus L4 II ajunge la 1700 mAh. Nu am găsit date legate de greutate și grosime.

Seria Optimus L s-a bucurat de priză la public în prima generație anunțată în 2011 cu LG Optimus L3, L5, L7 și L9. A doua generația a fost prezentată cu câteva zile înainte de MWC Barcelona 2013 din februarie și a intrat treptat pe piață. Erau prezentate LG Optimus L3 II, L5 II și L7 II.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.