LG V10 este cea mai nouă adiție a companiei sud-coreene pe telefoane Android din categoria premium. Sunt câteva elemente inedite integrate de către LG. 

Aici aș puncta display-ul secundar situat deasupra celui principal de 5.7 inch. Are o dimensiune de 2.1 inch și rezoluție de 1040×160 pixeli, se află în modul always on. Afișează scurtături către diverse aplicații și alte date pe care utilizatorul le consideră a fi relevante.

LG a optat pentru două camere frontale, asta ca să mulțumească pe cei ce-și doresc fotografii de tip selfie. Prima camera o folosești când vrei să-ți faci un autoportret, iar a doua când vrei pe lângă tine să prinzi cât mai mulți prieteni într-o imagine pe care să o trimiți în rețelele sociale.

Cadrul lui LG V10 este fabricat din oțel, iar display-ul frontal ajunge a fi protejat de Corning Gorilla Glass 4, spatele terminalului fiind îmbrăcat într-un material din silicon denumit Dura Skin.

Câteva din specificațiile lui LG V10;

  • display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli și display secundar de 2.1 inch cu rezoluție 1040 x 160 pixeli;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 808 de tip hexa-core cu 2 x ARM Cortex-A57 și 4 x ARM Cortex-A53, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 5.1 Lollipop;
  • 4G / LTE cu viteze de până la 300 Mbps în download, Wi-Fi a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS și GLONASS;
  • 16 Megapixeli cu f/1.8 și 2 caere frontale de 5 Megapixeli cu unghi diferit de deschidere pentru selfie-uri personale / 80 grade sau de grup / 120 grade;
  • baterie de 3000 mAh, 192 gr. și 8.6 mm grosime.

Debutează pentru început în Coreea de Sud, China, SUA, alte piețe din Asia, America și Orientul Mijlociu. Mă aștept la un moment dat să-l vedem și prin țara noastră. Cu siguranță urmează a fi mai scump decât LG G4. Un concurent direct al lui LG V10 îl consider a fi Samsung GALAXY Note 5.

Galerie de imagini cu LG V10;

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: LGLG V10

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.