Smartphone

LG a și trimis invitațiile de presă pentru un eveniment ce urmează a avea loc pe 6 septembrie, în San Francisco. Vedeta urmează a fi LG V20, phabetul ce ar trebui să rivalizeze cu Samsung GALAXY Note 7 și viitorul iPhone 7 Plus. 

Nu se cunosc prea multe detalii la momentul actual, LG a lăsat să se înțeleagă că noul smartphone debutează direct cu Android 7.0 Nougat. Mai sunt și alte zvonuri legate de LG V20 în piață, dar toate aceste date trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism: display de 5.7 inch cu rezoluție 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 și 6 GB RAM, 32 și 64 GB spațiu de stocare + slot pentru cardurile microSD, cameră principală de 21 Megapixeli și frontală de 8 Megapixeli, baterie de 4000 mAh.

Sunt puțin sceptic în ce privește debutul lui LG V20 cu Android 7.0 Nougat, ar fi primul smartphone cu acest software, iar de obicei, linia Nexus venea prima dată cu cea mai nouă versiune software. Nexus-urile sunt așteptate spre a fi lansate în mod tradițional, în luna octombrie. Îmi vine greu să cred că LG V20 va lua fața Nexus-urilor în ce privește debutul comercial, dar o să vedem despre ce este vorba la început de septembrie.

Am testat LG V10 și pot să spun că impresiile au fost mixte. Înclin să cred că va deveni un adevărat best-buy, în contextul în care LG ne-a obișnuit cu reducerile spectaculoase de preț ( LG Nexus 5X, LG G Flex 2, LG G4 etc).

Sursa: PhoneArena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.