LG V30 a primit update la Android 8.0 Oreo și m-am uitat de curiozitate să văd dacă ajunge în magazinele online autohtone. eMAG îl listează în oferta sa comercială. 

LG V30 – 4299 lei.

Nu am idee dacă avem import oficial sau nu. Pe site-ul LG România nu este afișat LG V30 printre produsele importate la nivel local, nici pe pagina de facebook a LG nu am găsit vreo referință legată de V30.

Samsung GALAXY Note8 este puțin mai ieftin la 4199 lei.

Cred că LG V30 se va bucura de succes comercial în țara noastră când va ajunge în jurul a 3000 lei, la peste 4000 lei presupun că vor fi puține persoane dispuse să-l achiziționeze.

Compania sud-coreeană ar fi trebuit să-l aducă cât mai rapid pe V30 la nivel global, presupun că impactul ar fi fost benefic pentru LG. Acum deja este puțin cam târziu, Samsung a început să reducă prețurile pentru Note8, S8 și S8 Plus, GALAXY S9 mai are puțin și îi aflăm toate detaliile și disponibilitatea. Trebuie să te miști repede când ai un produs bun în portofoliu.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.