Daca credeti ca romanul si tara in care traieste el, este ok(adica frumoasa, prospera s. alte de astea) sa nu dati click aici si aici. Indiferent ce ai spune, te pun putin pe ganduri pozele si clipurile de acolo. Stiu, si tu ai profil de hi5 si te gandesti ca poti ajunge acolo. Recomandarea mea – hi5 este demodat, daca ai ceva  de spus fa-ti un blog, este gratis ca si profilul de hi5 si te scuteste de multe probleme. Sa nu faci greselile celor de acolo, risti sa fii penibil.
              Cel mai mult mi-a placut in ultimul timp individul asta – cel mai tare dansator din Romania. Am ras cu lacrimi cand l-am vazut ce miscari din brate are si coregrafia m-a dat gata. Nu inteleg si eu de ce cineva are posta vreodata asa ceva pe youtube? 

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.