Notebook

Google a publicat lista Chromebook-urilor ce vor primi suport spre a rula aplicațiile existente în magazinul Android. 

Acer Chromebook R11, ASUS Chromebook Flip și Google Chromebook Pixel în ediția 2015 urmează a rula aplicații Android de la mijlocul lui iunie 2016.

În toamna lui 2016 se adaugă o listă destul de lungă de Chromebooks. De fapt, tot ce a fost lansat în 2016, 2015 și în mare parte din 2014. Lipsesc Chromebook-urile mai vechi, inclusiv primul Chromebook Pixel.

lista-Chromebook-urilor-aplicatii-Android

Observați că din listă face parte și HP Chromebook 11, singurul laptop cu Chrome OS importat pe canal oficial în țara noastră. Cred că interesul pentru dispozitivele de gen a crescut exponențial după anunțul din cadrul Google I/O 2016.

Sursa: Google.com

Categorii: notebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.