Software

Lista smartphone-urilor din portofoliul companiei brașovene ce sunt compatibile cu asistentul vocal AVI a fost extinsă cu mai multe terminale din seria X4 Soul. 

Lista inițială – Allview X4 Soul Infinity în cele 4 variații ale sale, X4 Soul Vision, V3 Viper;

Lista extinsă prin cel mai nou update: Allview X4 Xtreme, Allview X4 Soul, Allview X4 Soul Style, Allview X4 Soul Lite, X4 Soul Mini S și X4 Soul Mini. Sunt prinse telefoane mobile din categoriile entry-level și mid-range.

Declarație oficială:

AVI este un asistent personal dezvoltat exclusiv pentru terminalele Allview. Am început anul trecut cu un proiect pilot ambițios, care va atinge anul acesta noi orizonturi. Aplicația se dezvoltă etapizat și am ajuns în momentul în care putem extinde utilizarea asistentului vocal pe toate telefoanele din gama X4 Soul”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „Este un proiect cu viziune pe termen lung, echipa noastră de cercetare și dezvoltare va continua să adauge noi capabilități și funcții lui AVI”.

Mai sunt și alte noutăți: asistentul AVI a primit suport pentru engleză și poloneză, pe lângă limba română. Au îmbunătățit interfața și capacitatea de a învăța din contextul în care este utilizat.

Mai multe detalii pe pagina de prezentare.

Câteva dintre funcțiile implementate la început de ianuarie 2018 pe AVI:

  • funcția de reminder ce ajută la programarea eficientă a întâlnirilor și activități . Comenzile pot fi de felul: Pune-mi întânirea mâine la ora 5Adu-mi aminte să sun mâine la bancăFixează întânirea la…;
  • listă de priorități prin funcția to do list (dimineața sunt primite notificările, iar peste zi se bifează ce s-a rezolvat);
  • listă de cumpărături (creată și administrată prin comenzi vocale);
  • calendar de sărbători și notificare a utilizatorului + găsește automat ce persoane își serbează onomastica și trimite mesaje personalizate;
  • context inteligent – ține minte o locație de interes și face legătura între comenzile viitoare și locația definită. Spre exemplu întrebi cum este vremea la Brașov, după aceea prin comanda Du-mă acolo subînțelege care este destinația.

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.