Tablete

Android 6.0 Marshmallow a fost prezentat de peste jumătate de an, dar lista tabletelor ce rulează cea mai nouă iterație Android este de-a dreptul subțire.

Este clar că piața tabletelor a căzut, că s-a ajuns la o fragmentare destul de ridicată etc. Totuși, mă așteptam să văd tablete noi cu 6.0 Marshmallow, o listă mai mare de tablete cu update spre software-ul mai nou. Totul este la pământ, o degringoladă și o lipsă de interes maximă din partea producătorilor.

Lista tabletelor ce rulează Android 6.0 Marshmallow din fabrică sau s-a făcut trecerea la 6.0 prin update software:

HTC Nexus 9;

Google Nexus 7 în ediția 2013;

Sony Xperia Z4 Tablet cu mențiunea că Sony pregătește Android 6.0 Marshmallow și pentru Sony Xperia Z3 Tablet Compact și Sony Xperia Z2 Tablet;

În listă și-ar mai face loc și Google Pixel C, dar tableta nu ajunge în țara noastră nici măcar pe canal neoficial. Dacă mi-a scăpat vreo tabletă cu 6.0 Marshmallow vă rog să-mi atrageți atenția în rubrica de comentarii. Am tot căutat și alte modele, dar nu am găsit nimic.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.