Software

Android 4.4 KitKat a debutat pe LG Nexus 5 din 1 noiembrie 2013. Deja a fost lansat Android 4.4.1 pentru Nexus 5, Nexus 4 și Nexus 7 2013 în variantele LTE și Wi-Fi. Samsung a anunțat că telefoanele GALAXY Note 3, GALAXY Note 2, GALAXY S4 și GALAXY S III vor trece pe Android 4.4 KitKat din ianuarie 2014.

Pe web a ajuns un document intern al companiei sud-coreene prin care este prezentată lista terminalelor Android pe care Samsung le testează sub dorința de a le face update spre 4.4 KitKat.

Lista telefoanelor pe care Samsung le ia în considerare pentru Android 4.4 KitKat:

Samsung GALAXY S4 Mini;

Samsung GALAXY S III Mini;

Samsung GALAXY S Advance;

Samsung GALAXY Core;

– Samsung GALAXY Fame;

Samsung GALAXY Ace 2;

– Samsung GALAXY Fresh.

Este interesant că în listă și-a făcut loc și un smartphone din categoria low-cost: GALAXY Fame. Mă rog, pe de altă parte Google a anunțat că 4.4 KitKat este gândit să ruleze și pe telefoane cu 512 MB RAM.

Sursa: Sammobile.com

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.