Hardware

Logitech a lansat în România două noi produse, unele ieşite din tiparul obişnuitului – tastatura şi mausul POP. Aceste device-uri vin cu un plus de personalitate şi culori vibrante, aducând un plus de nonconformism unui spaţiu de lucru / birou.

Tastatura POP este prevăzută cu opt taste emoji interschimbabile, 4 dintre ele fiind deja montate pe tastatură. Tastele emoji pot fi setate cu ușurință în funcție de preferinţe sau printr-un shortcut, folosind software-ul Logitech Options, disponibil pe PC sau Mac. Mausul POP este prevăzut și cu un buton central care deschide meniul de emoji și poate fi setat pentru a-l accesa dintr-o singură apăsare.

Cu un aer retro, tastatura POP este o tastatură mecanică, ușor de folosit și confortabilă. Este prevăzută cu 12 noi shortcut-uri FN printre care și Snip Screen, Mute Mic sau Media Keys pentru a facilita metodele de lucru moderne.

Compact și simpatic, mausul POP poate fi purtat cu ușurință în geanta sau buzunar atunci când lucrezi în deplasare și te ajută să rămâi productiv cu ajutorul Smartwheel, rotița care trece automat de pe modul high-precision pe speed scroll. Confortabil fiind, mausul POP se mulează perfect pe forma palmei tale. Acesta este disponibil în mai multe variante de culoare.

Ambele produse pot fi conectate simultan la 3 device-uri diferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logi Bolt.

Tastatura şi mausul POP sunt disponibile de luna aceasta în România la 489 lei, respectiv 199 lei.

Categorii: periferice

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.