Hardware

Logitech a lansat săptămâna aceasta noua serie accesibilă de camere web Logitech Brio 300. Aceasta este formată din modelele Logitech Brio 300 şi Brio 305, device-uri compacte ce vin cu o rezoluţie FullHD 1080p.

Seria Logitech Brio 300 prezintă camere web cu un contrast dinamic ridicat, corecție automată a luminii și cu un microfon digital cu reducere a zgomotului, astfel încât utilizatorii să fie văzuți și auziți clar, chiar și în cazul iluminării slabe și a zgomotului de fundal.

Camerele web se conectează la computere printr-un port USB-C, facilitând participarea la întâlniri video. După aceea, o rotire rapidă a obturatorului încorporat camerei oferă utilizatorilor asigurarea că obiectivul camerei este blocat și nu mai arată spațiul lor de lucru.

Designul neconvențional în formă de con adaugă personalitate fiecărui spațiu de lucru. Disponibil în culorile off-white, grafit și roz, camerele web se potrivesc armonios cu moușii și tastaturile Logitech pentru un setup elegant.

Logitech se angajează să creeze o lume mai echitabilă și pozitivă pentru climă, lucrând activ pentru a reduce impactul asupra planetei. Piesele din Brio 300 și din Brio 305  includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a da o a doua viață plasticului din electronicele vechi la sfârșitul utilizării: 62% pentru varianta grafit și 48% pentru cele off-white și roz. Ambalajul din hârtie provine din păduri certificate FSC și din alte surse controlate. Alegând acest produs, clienții susțin gestionarea responsabilă a pădurilor din lume. Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon și folosesc energie regenerabilă acolo unde este posibil.

Camerele Logitech Brio 300 şi Brio 305 vor avea un preţ recomandat în România de 399 lei.