MX Keys S Combo for Mac Hardware

Folosesc o tastatură Logitech MX Keys Mini de aproape doi ani și jumătate, practic imediat ce am primit-o pentru review a rămas pe biroul meu. Am trecut prin multe, multe tastaturi până la MX Keys Mini, dar de când o am și până azi (fix acum scriu pe aceasta) nu mi-a mai trebuit altceva. În fine, eu am versiunea de PC, dar chiar pentru review am avut atunci și varianta de Mac.

Ei bine, de azi gama de periferice Logitech MX pentru Mac se extinde prin tastatura MX Keys S și mouse-ul MX Anywhere 3S. Cele două produse pot fi cumpărate separat sau pot veni sub formă de pachet, când poartă denumirea de Logitech MX Keys S Combo pentru Mac. În acest caz, în combo apare și un MX Palm Rest.

Tot de azi, tastatura Logitech MX Keys Mini for Mac este disponibilă și în culoarea Space Gray, care era rezervată până acum strict versiunilor PC.

Principalele caracteristici pentru noua gamă Logitech MX for Mac:

  • MX Keys S pentru Mac – tastatură cu tastare confortabilă și precisă și cu un aspect actualizat dedicat pentru Mac, echipată cu iluminare inteligentă și Smart Actions, o funcție care economisește timp în aplicația Logi Options+ pentru a simplifica fluxurile de lucru.
  • MX Anywhere 3S pentru Mac – mouse compact creat pentru Mac care oferă scrolling ultra-rapid, clicuri silențioase și tracking rapid și precis la rezoluție 8K pe orice suprafață.
  • MX Keys Mini pentru Mac – tastatură minimalistă avansată, optimizată pentru Mac și disponibilă acum în culoarea Space Gray.

MX Keys S pentru Mac  are un preț recomandat de 119 euro, MX Keys S Combo pentru Mac vine la 219 euro, MX Anywhere 3S pentru Mac costă 99 euro, în timp ce pentru MX Keys Mini pentru Mac este nevoie de 119 euro. Toate sunt disponibile la nivel global din mai 2024 pe www.logitech.com, dar și la alți retaileri globali.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Huawei Pura 70 Ultra, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM pentru fotografii și Sony ZV-E10 pentru video.