Accesorii inteligente

Logitech a prezentat aplicația Logitech Flow ce permite controlul a până la trei PC-uri cu un singur mouse. Este compatibil cu MX Master 2S și MX Anywhere 2S. 

Este o unealtă cu adevărat utilă când lucrezi pe PC-uri diferite și vrei să duci fișiere în mod rapid dintr-un sens în altul, fără a mai fi nevoie să conectați un flash drive sau să le trimiteți via mail etc.

Declarație oficială:

Un computer obișnuia să fie suficient pentru sarcinile de zi cu zi, dar oamenii au ajuns într-o eră în care o persoană din zece lucrează simultan pe mai multe sisteme. Utilizarea mai multor computere poate scădea nivelul distragerii atenției și accelera intensele operațiuni ale procesoarelor, însă lucrul pe mai multe sisteme poate crea și complicații. Aici este momentul în care intervine Logitech Flow. Prin intermediul Flow și un mouse Logitech MX, vă puteți îmbunătăți productivitatea – de exemplu copierea și inserarea fișierelor de pe un calculator pe altul – ajutându-vă să deveniți mai preciși și mai concentrați în lumea multi-computerelor“, a declarat Anatoliy Polyanker, global portfolio și brand director la Logitech.

Mai multe detalii în materialul video:

Tag-uri: Logitech

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.