Hardware

Logitech este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria perifericelor, dar nu numai. Produsele companiei elvețiene beneficiază de un design elaborat, iar mărturie în acest sens stau cele nu mai puțin de 9 premii obținute la ediția de anul acesta iF Design Awards.

Logitech iF Design Award 2017 winners

Însă nu doar designul reprezintă totul pentru Logitech, cât și tehnologiile de care beneficiază produsele sale.

Logitech G Pro este o tastatură mecanică pentru gaming, concepută în colaborare cu sportivi eSports. Tastatura este una de tip tenkeyless (fără secțiunea din drepata cu cele 10 taste numerice), cu conector microUSB detașabil, totul pentru a fi mai ușor de transportat. Astfel, Logitech G Pro va intra mult mai ușor în rucsac și nici pe birou nu va ocupa mult spațiu. Pentru durabilitate și rigiditate crescută, tastatura este întărită cu o placă de oțel pe spate.

Tastatura mecanica Logitech G Pro

Cu taste Romer-G, cu un punct de actuație de numai 1.5 mm, noua tastatură mecanică promite viteze de apăsare mai mici cu până la 25%.

Cu ajutorul Logitech Gaming Software, utilizatorii au posibilitatea de a selecta și personaliza lumina fiecărei taste în parte și de a salva un model de iluminare în memoria internă a tastaturii.

Tastatura mecanica Logitech G Pro

Tastatura mecanică de gaming Logitech G Pro va fi disponibilă din această lună în magazinele de specialitate la un preț recomandat de 699 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.