Logitech G433 si G233 Audio

Logitech G, brandul de gaming al cunoscutului producător elvețian, a prezentat azi două noi modele de căști dedicate pasionaților de jocuri. Logitech G433 7.1 Gaming Headset și Logitech G233 Prodigy Gaming Headset introduc o nouă serie de drivere audio Pro-G, ce folosesc tehnologii în curs de patentare.

Noile drivere sunt realizate din materiale hibride și promit să asigure un sunet de cea mai înaltă calitate. Practic, un nou material flexibil, dar în același timp rezistent, va permite redarea unui bass mai profund și a unor înalte mai fine, păstrând distorsiunile la un nivel scăzut. Tot acest material hibrid se pare că va conduce și la o fiabilitatea crescută grație proprietăților sale.

Modelul Logitech G433 dispune de un finisaj hidrofob, rezistent la murdarie și vine în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black și Camo Blue. Logitech G233 este îmbrăcat într-un material de culoare neagră, neted la atingere, cu cupe pentru urechi de culoare Cyan Blue. Ambele seturi folosesc material textil din plasă pentru cupe, care lasă aerul să circule mai ușor. În plus, husele cupelor pot fi îndepărtate spre a fi mai ușor de curățat.

Logitech G433 aduce în pachet și o pereche de cupe din microfibră, utilizatorii putând astfel alege materialul preferat. Tot acest model utilizează DTS Headphone:X 7.1 spre a reproduce cu precizie poziționarea difuzoarelor 7.1. Totodată, utilizatorii pot regla volumul pentru fiecare dintre cele șapte canale audio.

Ambele modele de căști funcționează atât cu PC-uri și console (inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch), cât și cu dispozitive mobile. Fiecare set vine cu un microfon detașabil, cu filtru micro pop pentru o reproducere clară a vocii.

Noile căști vor disponibile în țara noastră încă de luna aceasta, cu prețuri recomandate de 590 de lei pentru Logitech G433, respectiv 410 lei pentru Logitech G233.

Galerie de imagini cu Logitech G433 și Logitech G233:

Categorii: audio

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește ASUS Zenfone 8, realme GT, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.