Hardware

Logitech a anunţat lansarea în România a kit-ului MK295 Silent Wireless Combo format dintr-o tastatură durabilă şi un mouse confortabil. Noul kit dispune de tehnologia SilentTouch ce elimină până la 90% din zgomotul click-urilor şi a tastărilor uzuale.

Tastatura full size oferă un design rezistent la scurgeri accidentale de apă, taste durabile și piciorușe ferme, înclinate și cu înălțime reglabilă pentru un plus de utilitate și confort. Durata de viață a bateriei de până la 36 de luni, reduce bătaia de cap a schimbării bateriilor, pentru a putea continua lucrul cu ușurință, wireless și fără întârzieri.

Mouse-ul confortabil și compact are o formă bine conturată, cu click neted și precis, toate în modul silențios. Împreună cu o durată de viață a bateriei de 18 luni, mouse-ul include un comutator  de pornire și oprire, astfel încât să fie gata să funcționeze când este nevoie. Mai mult de atât, dispune de o conexiune wireless puternică de până la 10 metri realizata cu receiver-ul USB Logitech.

 „Fie că lucrezi de acasă sau de la birou, știm că zgomotul este unul dintre cele mai mari probleme pentru creativitate, învățare, productivitate și chiar sănătate mentală. Tehnologia SilentTouch, utilizată de noul MK295 Silent Wireless Combo pune focus pe munca ta și departe de orice distragere a atenției în spațiul tău de lucru”, a declarat Delphine Donne-Crock, general manager creativitate și productivitate la Logitech.

Kit-ul MK295 Silent Wireless Combo este disponibil în reţeaua de magazine partenere la un preţ recomandat de 169.9 lei.