Accesorii inteligente

Logitech anunţă lansarea în România a trei noi mouse-uri de gaming, modelele Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS. În practică vorbim de acelaşi device în trei variante: cu fir, fără fir şi PLUS.

Modelul  G502 X duce mai departe performanțele de neegalat ale mouse-ului G502 printr-un upgrade la nivel de formă și cele mai avansate tehnologii de joc, inclusiv noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE.

„Logitech G502 este un mouse iconic in gaming, iar comunitatea de gameri aștepta o nouă versiune a sa”, a spus Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming. „Așa că am regândit modelul G502 cu un nou design și update-uri tehnice și l-am adus într-o nouă era a gamingului. Realizat din materiale mai ușoare și tehnologie de ultimă oră, noul G502 X promite să ducă mai departe performanța, precizia și controlul caracteristice lui G502.”

Toate modelele G502 X sunt prevăzute cu noile switch-uri hibride optic-mecanice LIGHTFORCE, care oferă viteză și fiabilitate incredibile, precum și o rată de răspuns rapidă și clară.

LIGHTFORCE este o tehnologie revoluționară de micro-switch care combină beneficiile switch-urilor optice cu senzația celor mecanice pe care gamerii o iubesc. Switch-urile optice sunt fiabile, precise și performante, și au o viteză de reacție rapidă pe toată durata de viață a mouse-ului.

Tehnologia LIGHTFORCE prezentă în switch-ul optic folosește părți de contact galvanic și se comportă la fel ca switch-urile mecanice, menținând senzația de claritate. Rezultatul? Declanșatoarele optice și mecanice acționează la unison, oferind performanță maximă în joc. Switch-urile hibride LIGHTFORCE oferă precizie, latență ultra scăzută, dar și un feedback tactil clar.

G502 X are un buton Shift DPI reproiectat, reversibil și detașabil pentru a se adapta la o varietate de dimensiuni ale mâinilor și stiluri de prindere. Rotița de scroll a fost ajustată pentru o stabilitate mai mare și greutate mai redusă. Dar a fost păstrat emblematicul scroll hiper-rapid și precis al lui G502, încărcarea USB-C la versiunile wireless și exoscheletul subțire pentru reducerea greutății și fermitate maximă.

Noul G502 X vine, de asemenea, echipat cu senzorul optic de ultimă generație HERO 25K, cu o precizie de 1:1 la niveluri sub-micron și zero netezire, accelerare sau filtrare.

Modelul G502 X PLUS vine cu LIGHTSYNC RGB cu următoarele caracteristici: iluminare fluidă personalizabilă cu 8 LED-uri, efecte de pornire și oprire și optimizarea bateriei prin detectarea activă a jocului.

Toate cele trei variante sunt disponibile pe alb și negru, iar preţurile sunt următoarele:

  • G502 X – 384 lei;
  • G502 X LIGHTSPEED – 675 lei;
  • G502 X PLUS – 774 lei.