Accesorii inteligente

Logitech împreună cu Apple a proiectat un suport de încărcare wireless denumit Logitech POWERED. 

Debutează în august și-l veți găsi și în magazinele Apple la prețul de…, 79.99 euro.

Logitech se laudă cu faptul că poți folosi telefonul și când se află la încărcat. Suportul permite poziționarea în pozițiile portrait sau landscape, formă de U și textură cauciucată pentru un plus pe partea de grip. Merge a fi utilizat și cu o carcasă de protecție în jurul iPhone-ului (dar să nu treacă de pragul a 3mm grosime).

Au integrat un sistem de protecție ce previne supraîncălzirea.

Mai multe detalii în galeria de imagini:

Este compatibil cu iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Încarcă cu până la 7.5W, este compatibil și cu alte smartphone-uri ce suportă Qi (alimentare la 5W). Pe pagina producătorului se specifică că se încadrează și S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, S7 și S7 Edge.

Carcasele din metal sau cu magnet în partea spate nu permit încărcare wireless. Input-ul este la 100 – 240V cu 0.5A, iar output-ul la 16.1v cu 1.125A.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.