Audio

Logitech a prezentat două boxe bluetooth cu asistentul vocal Amazon Alexa integrat. Cele două boxe din seria UE se numesc Blast și Megablast. 

Amintesc destul de mult de alte două produse Logitech – Boom 2 și Megaboom. Presupun că diferența majoră este legată de integrarea asistentului vocal dezvoltat de către Amazon.

Ambele difuzoare dispun de conexiune Wi-Fi (Alexa are nevoie de internet ca să funcționeze). Se adaugă și bluetooth pentru momentele în care doriți să redați conținut de pe smartphone, tabletă sau laptop. Aplicații precum Amazon Music, iHeartRadio și TuneIn pot fi controlate prin voce.

Megablast atinge un maxim de 93 dBC, cu 40% peste Logitech UE Megaboom.

Rezistă la contactul cu apa și praful – certificare IP67, iar autonomia ajunge până la 12 ore pentru Blast și 16 ore pentru Megablast. Logitech a dezvoltat și un dock ce permite reîncărcarea și ascultarea de muzică în același timp. Sunt mai multe variante de culoare: negru, alb, albastru, roșu, verde și galben.

Logitech Blast costă 229.99 dolari, iar UE Megablast se oprește la 299.99 dolari. Dock-ul opțional are un preț de 39.99 dolari. Bineînțeles, acestea sunt costurile din SUA, iar în Europa s-ar putea să le vedem cu același preț – exprimat în euro.

Sursa: Logitech.com

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.