Diverse

Casa de modă Louis Vuitton a lansat un rând de huse de lux pentru smartphone-urile iPhone 7 şi 7 Plus. Ironia face că aceste huse pot ajunge să fie chiar şi de 4-5 ori mai scumpe decât telefonul în sine.

Cea mai ieftină husă din seria “Eye-Trunk” este fabricată din piele şi pânză, are imprimat logo-ul casei de modă, este disponibilă în mai multe culori şi costă 1180 dolari pentru iPhone 7 şi 1250 dolari pentru iPhon 7 Plus, în timp ce husa cea mai preţioasă este realizată din piele de crocodil de culoare aurie, are colţurile acoperite cu metal şi ajunge să coste până la 5000 dolari pentru iPhone 7 şi 5500 dolari pentru iPhone 7 Plus. Versiunea cea mai scumpă valorează cât o Dacia Logan nouă.

Poate aş fi înţeles această husă luxoasă dacă măcar arăta bine (există oameni care şi le permit), însă când mă uit la randările de presă mă gândesc la un iPhone medieval.

Varianta ieftină

Varianta scumpă

Sursa: businessinsider.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.