Software

MAFIA III este unul dintre cele mai așteptat jocuri din 2016. A sosit în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One, iar Media Galaxy îl aduce în versiunile Standard Edition și Deluxe Edition. 

Pe 7 octombrie, adică astăzi, de la 18.00 puteți participa în magazinul Media Galaxy Orhideea din București la un eveniment în care se promite multe concursuri, premii și suprize. Înscrierile se fac la fața locului, fără a implica o taxă de participare. Intrare gratuită.

Ce premii sunt oferite de Media Galaxy? 

  • jocuri MAFIA III pentru PlayStation 4 și PC;
  • gamepad-uri Logitech F310, și NATEC Genesis PV58;
  • cei ce cumpără MAFIA III la fața locului sunt înscriși în tombola ce oferă ca premiu un bundle de gaming format din PS4 Slim de 500 GB, RAZER Cynosa Pro și Deathadder 2000.

Prețurile variază între 189 lei și 599 lei.

Demo cu noul joc:

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.