In primul rand, sa clarific ceva, ma uit la televizor in doua momente: inainte sa adorm(functioneaza ca un somnifer nefiind receptiv la ce se vorbeste acolo) si il mai deschid televizorul cand sotia mea lucreaza pe laptop( in special diverse documente pentru scoala sa). Astazi am fost pus in a doua situatie si normal am deschis sursa asta de prostie inepuizabila – si cand butonam telecomanda am poposit pentru cateva secunde pe Otv.

          Cine erau invitati lui Dan Diaconescu?

          Normal, persoanele ce i-au adus un Rolls si anume Ogica si Magda, habar nu am ce discutau acolo dar am remarcat ceva. S-a schimbat personajul feminin. A devenit increzuta, tafnoasa, se crede valoroasa. Oh Doamne am trait sa o vad si pe asta crezandu-se de valoare si facand pe toata lumea idioata. Mi-am adus aminte de Simona Sensual si afirmatia sa prin care ne-a facut pe toti CRETINI. Are dreptate suntem pentru ca deschidem ochii pe emisiunile unde sunt invitate pseudovedetele astea. Il ascultam pe Capatos care spunea ca showul sau cu Eva Kent si duduia ai grasuna, careia imi scapa numele, Nikita a adus audiente record depasind orice statistici de rating pe durata respectiva.

          Nu ar fi mai bine sa ignoram programele astea si sa nu mai fim toleranti cand apar: Eleva si piticu …, Nikita, Magda Ciumac, Ogica, Eva Kent, Monica Columbeanu, Tarky, Naomi etc. A fost o faza astazi, tampita, cu Maruta si Simona Sensual cand vroia el sa ne demonstreze cat de slaba la minte este SS ca nu stie ca Ministrul Internelor si Externelor este inexistent. De ce trebuie sa faca el pe natafletul cu respectiva, de ce nu aduce un om capabil sa sustina o conversatie din care sa intelegem si noi ceva util. Oricum, probabil, cer prea mult.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.