Hardware

Intel Haswell reprezintă a patra generație a procesoarelor dezvoltate de către compania americană. Din iunie le veți regăsi și în magazinele din țara noastră, deja a ajuns un laptop Acer.

Maguay este un integrator local ce are o bună relație cu Intel. Au anunțat primele lor desktop PC-uri cu Intel Core din a patra generație. Maguay iese în evidență prin posibilitatea de upgrade în funcție de nevoile și dorințele fiecăruia, în funcție de buget etc.

Declarație oficială:

Încă odată Maguay își respectă principiile de business, de a  integra cele mai noi tehnologii în liniile sale de produse, în cel mai scurt timp cu putinţă. Astfel, astăzi lansăm pe piață linia de sisteme de desktop bazate pe generația a 4-a Intel® Core™, imediat după lansarea oficială Intel. Produsele lansate astăzi aduc câştiguri mari de performanţă, lucru sprijinit în principal pe faptul că noile procesoare integrază o nouă versiune a chipset-ului grafic, care oferă o performanţă de două ori mai mare comparativ cu generaţia anterioară Intel® HD Graphics. Tehnologiile noi puse astăzi la dispoziţia publicului, aduc putere sporită de procesare, performanţe mult mai ridicate şi un consum de energie redus.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay Impex SRL.

Produsele cu Intel Haswell de la Maguay:

a. Office Power EX – gândit pentru segmentul business, tehnologii precum Trusted Platform Module, Active Management, Intel vPro etc;

b. ExpertStation – axat pe multimedia, Intel Core i5 sau i7 din ultima generație, posibilitatea de a merge pe placa grafică integrată sau pe una dedicată;

c. Game Power EXh și Game Power MDh – gaming la superaltiv;

d. PowerStation X1.E3 – stație de lucru cu Intel Haswell.

Mai multe detalii pe site-ul companiei.

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.