Diverse

Iată am ajuns şi la mijloc de octombrie, momentul zero pentru Black Friday 2021. De acum mai toţi retailerii vor începe să trimită comunicate de presă despre când vor organiza ediţia de anul acesta şi cât de multe “reduceri” ne-au pregătit.

Este cumva ştiut că anumiţi retaileri vor avea Black Friday toată luna noiembrie (aici aş reaminti Altex, Flanco, evoMAG etc.), însă reper pentru toată lumea va rămâne ziua în care eMAG va organiza Black Friday 2021. În acea săptămână toţi vor încerca să vină cu cele mai bune oferte, unele care vor genera vânzări consistente.

În 2021 – eMAG va organiza Black Friday pe 12 noiembrie. 

Ca de fiecare dată nu am aşteptări mari, însă trebuie să recunosc că în fiecare an am prins câte ceva. Pentru 2021 urmăresc cu prioritate un set de anvelope de iarnă, tocmai de aceea m-am apucat deja de analizat evoluţia preţurilor la anumite modele.

Voi ce aşteptări aveţi pentru Black Friday 2021 ? Urmăriţi ceva în mod special ?

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.