Diverse

Suntem în plină era a display-urilor cu touch. Includ aici de la smartphone-ul din buzunar și până la laptopul cu touchpad, tabletele care în proporție de 99% sunt controlate tactil etc.

Mausul a fost inventat de către Douglas Engelbart de la Stanford Research Institute în 1963, potrivit Wikipedia. Tehnologia evoluat și de la mausurile mecanice s-a trecut la cele optice sau cu laser. Nu o să intru prea mult în detaliu.

Ideea este alta. Mai folosiți mausul sau deja și-a făcut loc prin sertarul cu produse de care nu mai aveți nevoie? Ce model utilizați?

Personal, de vreo 2 ani de zile am trecut pe Microsoft Arc Touch. Este perfect pentru partea de browsing. Unul dintre mausurile pe care le-aș cumpăra ar fi Genius DeathTaker, asta dacă Arc Touch-ul ar ceda.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.