Diverse

Suntem în plină era a display-urilor cu touch. Includ aici de la smartphone-ul din buzunar și până la laptopul cu touchpad, tabletele care în proporție de 99% sunt controlate tactil etc.

Mausul a fost inventat de către Douglas Engelbart de la Stanford Research Institute în 1963, potrivit Wikipedia. Tehnologia evoluat și de la mausurile mecanice s-a trecut la cele optice sau cu laser. Nu o să intru prea mult în detaliu.

Ideea este alta. Mai folosiți mausul sau deja și-a făcut loc prin sertarul cu produse de care nu mai aveți nevoie? Ce model utilizați?

Personal, de vreo 2 ani de zile am trecut pe Microsoft Arc Touch. Este perfect pentru partea de browsing. Unul dintre mausurile pe care le-aș cumpăra ar fi Genius DeathTaker, asta dacă Arc Touch-ul ar ceda.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.