Smartphone

Bluboo a revenit cu mai multe informații legate de noul său vârf de gamă pe 2018 – Bluboo S2 (smartphone ce dorește a readuce camerele rotative în atenție, promite și un raport display / corp cât mai bun). 

Camera rotativă ar fi garantată pentru 100.000 de rotații, senzorul ar fi preluat de la Sony sau Carl Zeiss cu 21 Megapixeli, la nivel de procesor nu au specificat clar – octa-core cu minim 6 GB memorie RAM.

Lansarea lui Bluboo S2 urmează a fi efectuată pe 26 februarie, în cadrul MWC Barcelona 2018. Toate detaliile vor fi publicate și pe website-ul companiei.

Prin camera rotativă se dorește a aduce o calitate cât mai ridicată a selfie-urilor. Un element ce văd că le-a scăpat din randările de presă – LED-ul flash nu este pus pe porțiunea ce se rotește, cel mai probabil este activat doar în rolul de cameră principală spate.

Prin soluția unei camere rotative se scapă de camera frontală ce trebuia dusă în partea superioară (bretonul de la iPhone X) sau la baza display-ului (primul Xiaomi Mi Mix).

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.