Trafic.ro a trimis, probabil, tuturor celor ce folosesc serviciul lor un mail recent intitulat: Solutii de criza: site de companie sau blog? 
            Eu am tras o concluzie. Datele lor indica ca numarul blogurilor a crescut destul de mult si astfel competitia in domeniul asta a devenit foarte acerba. Inseamna ca blogurile au avut un succes si au atras ca un miraj un numar din ce in ce mai mare de persoane in blogging. Conceptul de blog se dovedeste util cand vrei sa informezi pe cineva despre activitatile tale atat ca firma cat si ca persoana fizica. 
              Concurenta din domeniul blogurilor romanesti va creste exponential in urmatoarea perioada.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.