Software

În ultimele zile pot spune că am primit o porție de vară, mult soare, verdele primăverii a ieșit la orizont și peste asta adăugați în contextul în care 1 mai weekend-ul se apropie, românul se pregătește de o ieșire în natură. În București aveți câteva alternative, în inima orașului: parcurile Herăstrău, Tineretului sau Cișmigiu.

Te poți plimba cu bicicleta, joci fotbal, baschet etc și la un moment dat ai nevoie de un strop de odihnă. Pe partea de gadgets cred că ar merge o brățară inteligentă care să monitorizeze activitatea de pe sine + caloriile consumate, o pereche de căști sau o boxă externă.

Aici cu boxa este cu dus și întors, recomand un spațiu deschis, unde să fiți mai singurei, altfel riscați să deranjați pe cei din imediata apropiere. Și bineînțeles un smartphone sau o tabletă spre a avea acces la internet, YouTube etc.

Mâncarea vă poate fi asigurată de către foodpanda. Livrează în Arad, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

Ce ați alege din meniul restaurantelor listate? 

Puteți răspunde printr-un comentariu la acest articol, iar perioada de înscrierese încheie pe 11 mai 2015.

Premiile sunt 3 vouchere a 30 lei, de utilizat prin intermediul foodpanda.

Update: Cele 3 vouchere merg către Andreea Voivozeanu, Andreea O și Razorsbk.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.