Telefoane Mobile

În ultima perioadă am prezentat smartphone-uri din China cu un raport calitate-preţ excelent, cel puţin teoretic. A venit rândul unui smartphone cu specificaţii hardware bune, dar cu un preţ de comercializare destul de mare. Când zic mare mă raportez la preţurile altor producători din China.

Device-ul se numeşte Manta 7X, iar ca specificaţii hardware dispune de:

– display Sharp de 5 5 inci cu rezoluţie FullHD (1920 x 1080 pixeli);

– procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.26 GHz, 2GB memorie RAM, 16 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD);

– cameră foto de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX 214 atât pe spate, cât şi frontală;

– TD-LTE şi FDD-LTE, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, jack de 3.5 mm, GPS și GLONASS;

– dimensiuni 151.3 x 76 x 9.8mm şi o greutate de 200 g;

– baterie de 4.200 mAh;

– Android 4.4.4 KiKat cu M07 OS.

manta 7x

După cum puteţi vedea, Manta 7X arată foarte bine din punct de vedere hardware, iar ca design aduce foarte mult cu smartphone-urile din gama Nexus. Partea dezamăgitoare însă este reprezentată de preţul acestui device. Pe site-ul producătorului, Manta 7X este listat la preţul de 4080 yuani, adică aproximativ 652 de dolari. La cât de largă este oferta pe această nişă, nu ştiu ce șanse are Manta 7X.

Putem spune că este un device poziționat atipic vis-à-vis de celelalte telefoane cu Android venit pe filieră chineză.

manta 7x.3

Sursa: Gizchina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.