Software

Steam are cea mai mare colecție digitală de jocuri din lume, iar în perioada sărbătorilor rulează campanii puternice de reduceri. Și eu mă număr printre cei ce au cumpărat câteva titluri în această perioadă: Grand Theft Auto 5, Project Cars și DiRT 3 Complete Edition.

Interesant este că site-ul a ajuns a fi inaccesibil, nici magazinul din aplicația dedicată de Windows nu merge a fi accesat, iar pe pagina oficială de Facebook găsiți sute de comentarii în care se specifică diverse probleme. Exemplu: logare greșită în contul altei persoane și asta implică acces la date financiare (numărul cardului, date personale, bani din contul virtual etc).

Ai zice că echipa ce întreține serverele Steam a intrat în vacanță. O să urmărim ce se întâmplă și revenim cu update în cadrul articolului, Valve nu a oferit nicio poziție oficială până la momentul actual.

Update: Steam a recunoscut că pentru aproximativ o oră a avut probleme. Ei spun că ar fi fost o problemă de cache, una de moment dată de schimbări făcute în platformă. Detalii la sursă

Totuși, mi se pare ciudat ca din cache să aterizezi în contul altui utilizator. Explicația dată nu mi se pare a fi suficientă. 

Categorii: software
Tag-uri: Steam
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.